Durucz kert, kertépítés, kertépítő, kerttervezés, térkőÖntözőrendszer

Öntözőrendszer építés Budapest és környékén | Durucz kert

Hunter víztakarékos automata öntözőrendszer

HUNTER öntözőrendszer építés Budapest és környékén | Durucz kert

Több mint 14 éves tapasztalattal a hátunk mögött és a HUNTER cég jó minőségű és professzionális anyagainak köszönhetően, vállaljuk családi házak, közületek, ipari területek öntözőrendszerének kivitelezését, karbantartását, javítását. Az anyagra 2 -5 év HUNTER garancia van, a szerelésre, pedig addig vállaljuk a garanciát, amíg az öntözőrendszer karbantartást cégünk végzi!

Bízza öntözőrendszerének tervezését és kivitelezését megbízható és tapasztal szakemberre!

Miért éppen a Huntert ajánljuk és telepítjük?

 • Mert az egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb márka jelenleg a piacon
 • 60 éves gyártási tapasztalat, és folyamatos fejlesztések mellett a legkorszerűbb öntözést kínálja
 • A termékekre 2 - 5 évig terjedő garanciát ad a gyártó cég. A szerelésre pedig (bizonyos feltételek mellett) élettartam garanciát adunk!
 • Igazoltan víztakarékos, a mai környezet tudatos világban a legnagyobb erény egy vizet felhasználó terméknél. Így a bolygónak és kerttulajdonosnak is takarékoskodunk.
 • A berendezés megbízható, hatékony és felhasználó barát. Pár perc alatt megtanulható a beállítása

Most pedig lássunk egy számítást, hogy mennyit takaríthatunk meg, ha Hunter alkatrészekből építjük meg ugyanazokat az öntözőrendszereket:

HUNTER öntözőrendszer építés Budapest és környékén | Durucz kert

Az első rendszerünk 4 körös, a második 6, ezzel leképezhetjük egy átlagos családi ház öntözőrendszerét. A szórófejek Toro esetében spray, Precision, Mini8 és T5P, a Rain Bird esetében spray, Rotary 3500 és 5004 típusúak. Legyen a klasszikus Hunter rendszer ára a viszonyítási alap, XC vezérlővel, PGP-vel, Pros-04 szórófejházzal, PGV mágnesszeleppel és MP Rotator-, valamint állítható spray fúvókákkal. Az összevetés megdöbbentő. A normál Hunter rendszerhez képest a Toro listaárai 25-26 %-al, a Rain Bird listaárai 12-13 %-al magasabbak.

A Hunter ECO rendszere Eco-Logic vezérlővel, PGV mágnesszeleppel, ECO Rotator és PSU szórófejházakkal viszont további 5-10 %-al kedvezőbb, mint az alapul vett rendszer. A differencia így még nagyobb. Ez adódik egyfelöl abból, hogy a Hunter rendszerek a víztakarékos Rotator fúvókák miatt kevesebb zónából megépíthetők (négy helyett 3-ból), másrészt a Hunter ECO rendszer még ehhez képest is sokkal kedvezőbb áron kapható.

Megnevezés

A 4 zónás rendszer listaára

%-ban kifejezett eltérés a Hunter 4 zónás rendszerhez képest

A 6 zónás rendszer listaára

%-ban kifejezett eltérés a Hunter 6 zónás rendszerhez képest

Hunter rendszer

272 642 Ft

100 %

295 817 Ft

100 %

Toro rendszer

344 217 Ft

126 %

368 428 Ft

125 %

Rain Bird rendszer

304 185 Ft

112 %

333 905 Ft

113 %

Hunter ECO rendszer

245 257 Ft

90 %

282 845 Ft

95 %

(Az itt feltüntetett árak nem minősülnek árajánlat tételnek, a részletekért keressen fel minket telefonon vagy e-mailben! )

Ha pedig a minőséget vetjük össze, szerényen csak annyit mondhatunk, hogy nincs szégyenkezni valónk.

Összefoglalva: ha valaki valóban kedvező áron építene öntözőrendszert, és nem szeretne kompromisszumot kötni a minőségben, úgy az egyetlen helyes választás a Hunter. Amennyiben a verseny miatt az árajánlaton faragni kell, nincs semmi pánik, a Hunter ECO rendszerével a minőség mellé még a kedvező ár is párosul.

Ha több információra van szüksége öntözőrendszerrel kapcsolatban akkor látogasson el másik weboldalunkra a www.ontozo.hu itt további hasznos tanácsokat kaphat

Csináld magad öntözőrendszer

Öntözőrendszer építés Budapest és környékén | Durucz kert

Ezt a lehetőséget azon barkácsoló kedvű Megrendelőinknek kínáljuk, akik a költségek csökkentése céljából maguk szeretnék telepíteni saját öntözőrendszerüket.

Amiben mi segítséget tudunk nyújtani:

 • Helyszíni felmérés
 • Részletes méretarányos kivitelezési terv
 • Anyag kiírás és árajánlat készítés
 • Anyagbeszerzés
 • Szerelési útmutató
 • És ha szerelés közben elakadt, akkor szaktanácsadás

Ennek a költsége 40000 Ft-tól*, ha tőlünk rendeli meg az anyagot, akkor az összeg 50%-át elengedjük. Ha viszont mi építjük ki önnek a rendszert, akkor ezt a költséget teljes mértékben elengedjük. A szaktanácsadásnak külön óradíja van!

*Az árak nem minősülnek árajánlat tételnek, az itt feltüntettet bruttó ár Budapest és vonzás körzetére érvényes 500 m² kertfelület alatt. A részletekért keressen fel minket telefonon vagy e-mailben! Az ár 2017. március 1.-től a visszavonásig érvényes

Gépi árokásás

Gépi árokásás Budapest

Saját árokásó gépünkkel segítséget tudunk nyújtani öntözőrendszerek telepítésénél, kábelfektetésnél, csőfektetésnél. Használatának nagy előnye, hogy nem kell nagy mennyiségű földet megmozgatni,  a gép közepesen kötött talajon óránként 50 - 60 fm tud kiásni 35 -  40 cm mélyen 11 cm szélségben, a fellazított földet egy csiga szállítja és rakja a kiásott árok egyik szélére, így az árok betemetése is gyorsan és könnyen megy. A videón kattintva láthatja gépünk működés közben!

Árok ásás költsége bruttó 200 Ft/fm**-től + kiszállási díj

**Az árak nem minősülnek árajánlat tételnek, az itt feltüntettet bruttó ár Budapest és vonzás körzetére 2017 március 1.-től a visszavonásig érvényes

Öntözőrendszerekről további képeket itt találhat

Füvesítés és gyepszőnyeg

Kerti tóépítés

Öntözőrendszer részei

 
Telefon: +36 30 541 9921 | www.kertepito.com | Durucz kert a YouTube-on | Durucz kert a Facebook-on