Durucz kert, kertépítés, kertépítő, kerttervezés, térkőKerti tó építés és tervezés

Kerti tó építése képekben

 

Szeretne valami különlegeset kertjébe?

Kerti tó tervezés, építés Budapest és Pest megye

Egy tavacska minden udvarból hangulatos, meghitt helyet varázsol.

Függetlenül attól, hogy pici, vagy nagyobb a kerti tó, hagyományos, vagy egyedi formájú; utánozhatatlan érzés langyos nyári estéken a saját tavunk partján ülni!

A vízkert szökőkútjának csobogása, a haragoszöld vízinövények látványa egyszerűen mesés!

Egy professzionálisan kialakított kerti tó fenntartása egyszerű, olcsó és nem igényel extra energiát; a takarítást a Messner, Velda és az Ubbink cég technikája biztosítja – a kiváló minőségű berendezéseknek köszönhetően Önnek szinte semmi más dolga nincs, mint egy pohár borral leülni a tó mellé és gyönyörködni a vízben úszkáló halakban.

A Durucz kert az amerikai Firestone cég Geo védjegyes gumifóliát javasolja, mert a 15 éves teljes körű élettartam garanciának köszönhetően ez az egyik legmegbízhatóbb „alapanyag”.

  • A fólia jól tűri az időjárási szélsőségeket is. Télen akár -45 fokot is bírKerti tó tervezés, építés Budapest és Pest megyenyáron pedig nem károsítja sem a hőség, sem az UV sugárzás.
  • Elképesztően rugalmas (akár 300%-os nyúlásra is képes!) és könnyen ragasztható bármilyen felületre – fémre, fára, betonra, stb.
  • Rugalmasságát hosszan megőrzi, akár 20 év múlva is javítható, ha kihasadna valahol.

Szeretne többet megtudni a kerti tavakról?

Kattintson ide és nézze meg referenciáinkat – a galériában látható tavakat mi építettük, tulajdonosaik már tudják, milyen fantasztikus érzés, ha az embernek saját halastó van a kertjében!

Sőt! Készítettünk egy videót is, ami hamarosan az eddigi legnézettebb kisfilm lett a youtube-on tóépítés témában. 2009 decembere óta több mint 30 000 ember nézte meg, hogyan lesz egy tervből gyönyörű kerti tavacska.

Kattintson és láthatja, hogy a kerti tó építése nem ördöngösség; ha a mi csapatunkat választja, nemsokára Önnek is lehet saját dísztava!

=> Gyepszőnyegezés és füvesítés

=> Gépi földmunka

=> Öntözőrendszer tervezés, építés, javítás és karbantartás

 
Telefon: +36 30 541 9921 | www.kertepito.com | Durucz kert a YouTube-on | Durucz kert a Facebook-on