Durucz kert, kertépítés, kertépítő, kerttervezés, térkőFüvesítés - Gyepszőnyeg

Gyepszőnyeg és füvesítés Budapest és Pest megye | Durucz kert

A gyönyörű zöld gyep a kert lelke, minden kerttulajdonos álma.

Hiába van kertje tele színes virágokkal, növényekkel, hiába van benne hangulatos kerti tó vagy éppen grillező… ha a kert nagy részét nem borítja zöld gyep, akkor a legtöbb tulajdonos elégedetlen a látvánnyal.

Fű nélkül az egész… valahogy nem az igazi.

Kevesebben tudják, hogy az üde zöld pázsit nem csak a látvány szempontjából fontos; a fű felfogja az esőt és a harmatot, segít megelőzni a kert elsarasodását, valamint párologtatja a felszívott vizet, így a klímát is kellemesebbé teszi kertjében.

Nem utolsósorban: a szépen gondozott, puha gyepre vagy pázsitra jó érzés rálépni, leheveredni, jó érzés ránézni is; már látványa is oldja a stresszt és elfeledteti a napi gondokat.

Hogyan lehet Önnek is olyan egységes, zöld kertje, mint amilyet a filmek golfpályáin látni?

Gyepszőnyegezés és füvesítés Budapest és Pest megye | Durucz kert

A leggyakoribb kérdés, amit a megrendelőim feltesznek nekem: Gyepszőnyeget vagy füvesítést javasol?

Sokan tartanak azonban a füvesítéstől, mivel éghajlatunkon a zöld gyepért egy kicsit többet kell tenni, egy kicsit több törődést igényel a pázsit.

Ám megfelelő talajelőkészítéssel, a fűfajta gondos kiválasztásával, rendszeres tápanyag-utánpótlással, öntözéssel és gyakori nyírással Önnek is lehet csodaszép pázsitja!

De kezdjük az elején: mi a különbség a füvesítés és a gyepszőnyeg között?

Füvesítés

Ha költséghatékony megoldást keres – ugyanakkor nem sajnál egy kis extra időt kertjére fordítani – akkor általában a füvesítést szoktuk javasolni, hiszen ez olcsó és egyszerű; egyedi fűmagkeverékünknek és speciális vetési technológiánknak köszönhetően a Durucz Kert gyepszőnyeg minőségű füvet tud növeszteni az Ön kertjébe is!

Ez az egyik legolcsóbb megoldás, ha zöld udvarra vágyik, ugyanakkor érdemes figyelembe venni azt is, hogy a magról ültetett fű egy kicsit több gondoskodásra szorul, mint a telepített gyepszőnyeg. Körültekintőbben kell locsolni, ápolni és bizony várni kell rá, amíg a magokból erős fű nő, ami beteríti az egész kertet!

Füvesítési akció!
Füvesítési akciónk keretében akár már 700Ft/ m²* áron ki tudjuk zöldíteni kertjét!

Mennyit kell várni az eredményre? Időjárástól függően akár már két hét alatt gyönyörű fűtakaró boríthatja kertjét! Kattintson a videóra és nézze meg, hogy néz ki az általunk füvesített terület 3 nappal, 1 héttel és 2 héttel az első fűmagok elvetése után.

Százszorszépes kert

Százszorszépes füvesítés

Szeretné, ha kertjét nem csupán fűtakaró, de néhány kedves kis virág is borítaná?

Szeretné, ha kertje nem csak zöldebb, de élettel telibb is lenne a szomszédénál?

Válassza vadonatúj százszorszépes fűmagkeveréket!

Egy kis magyar cég zseniális találmánya: a fűmag közé százszorszép magokat kevertek, így csempészve egy kis extrát az Ön kertjének zöldjébe.

A százszorszép nagy előnye, hogy ugyanolyan strapabíró, mint a fű, ami körülveszi, így a szokásos öntözésen, nyíráson és trágyázáson kívül semmi extra gondolkodást nem igényel. Százszorszéppel dúsított gyepére ugyanúgy ráléphet, ugyanúgy ráfekhet napozni, ugyanúgy játszhatnak rajta a gyerekek; a virágoknak semmi baja nem lesz!

A százszorszépek magjaikat elszórják, így nem kell aggódnia, hogy a fűnyírással eltűnnek; hamarosan újra ott találja a kis fehér virágokat a zöld gyepen! Sőt, évről-évre újra meg fognak jelenni a fűben.

Ne elégedjen meg egyszerű fűtakaróval: legyen saját virágzó rétje kertjében!

A Százszorszépes füvesítés ráadásul alig kerül többe, mint a hagyományos füvesítés akár már 700 Ft/ m²* áron telepítjük Önnek a virágzó mezőt!

Figyelem!

Ha már van fű a kertjében, de öreg, hiányos, lestrapált, gyomos, akkor az új füvesítés előtt feltétlenül szükséges legalább egyszer gyomirtással megszabadulni a nemkívánatos növényektől. A gyomirtás utáni „türelmi idő” tavasszal és ősszel akár 1 hónap is lehet – rendelje meg időben a szolgáltatást, nehogy kifusson az időből!

Gyepszőnyegezés

Gyepszőnyeg ár Budapest és Pest megye | Durucz kert

Az azonnali megoldások híve?

Már holnap szeretne szép zöld füvén piknikezni és nincs türelme kivárni, amíg kizöldül kertje?

Esetleg gyermekei már nem bírnak magukkal és azonnal játszani akarnak a füvön?

Akkor Önnek a gyepszőnyegre van szüksége!

A gyepszőnyeg telepítése után rövid időn belül már használatba veheti a területet, ráadásul a gyomnövények miatt sem kell aggódnia!

A gyepszőnyeg nem varázslat, nem csoda; elérhető áron, elérhető technológia, 1. osztályú minőség!

Telepítése szinte pillanatok műve, ha ma megrendeli, holnap már dús, zöld pázsitban gyönyörködhet, miközben megissza a teraszon reggeli kávéját.

Most ráadásul különleges kedvezménnyel várjuk: ha a Durucz Kertet bízza meg gyepszőnyegének telepítésével, akkor az anyagköltség 1 700 Ft / m² helyett csak 1 550 Ft/ m²*!

Az ár a munkadíjat nem tartalmazza és csak általunk lerakott gyepszőnyegre vonatkozik.

*A honlapon feltüntetett árak nem minősülnek ajálattételnek. A honlapon szereplő árak nettó árak, melyek Budapesten és vonzáskörzetében érvényesek előkészített talajra.
A részletekért hívjon minket telefonon vagy e-mailben!
Az ár 2017. március 1-től visszavonásig érvényes.


 

Figyelem!

Ha már van fű a kertjében, de öreg, hiányos, lestrapált, gyomos, akkor az új füvesítés előtt feltétlenül szükséges legalább egyszer gyomirtással megszabadulni a nemkívánatos növényektől. A gyomirtás utáni „türelmi idő” tavasszal és ősszel akár 1 hónap is lehet – rendelje meg időben a szolgáltatást, nehogy kifusson az időből!

Telepítsd magad! gyepszőnyeg

 

Gyepszőnyeg ár Budapest és Pest megye | Durucz kert

Gyepszőnyeget telepíteni majdnem gyerekjáték.

Ha úgy gondolja, hogy szeretné megtakarítani a lerakás költségeit, vagy szeretne egy kicsit Ön is kertészkedni, akkor rendelje meg gyepszőnyegét a Durucz Kerttől!

Megrendelés esetén ugyanazt a kiváló minőségű, 1. osztályú, könnyedén telepíthető gyepszőnyeget szállítjuk házhoz, amit mi magunk is használunk megrendelőink kertjeiben.

A tekercsek méretei:

  • 0,5 m x 2 m
  • 3 cm vastag
  • 20 - 30 kg

A legkisebb rendelhető mennyiség: 30 m²
Házhoz szállítás: a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül

A gyepszőnyeg ára*:
30 m2 és 100 m2   1700 Ft/m²*
101 m2 és 200 m2 1600 Ft/m²*
201 m2 és 300 m2 1550 Ft/m²*
301 m2 és 500 m2 1500 Ft/m²*
501 m2 és 1000 m2 1450 Ft/m²*
1000 m² felett  az ár egyedi

Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget és a gyepszőnyeg telepítésének járulékos költségeit, a raklap bérlésének költségét és a gyepszőnyeg telepítésének munkadíját.
A megrendelt gyepszőnyeget Budapest bármely területére házhoz szállítjuk.


Öntözőrendszer tervezés és építés

Kertfenntartás

Szegély, mulcs, tipegő

Füvesítésről és

gyepszőnyegről további képet itt találhat

 
Telefon: +36 30 541 9921 | www.kertepito.com | Durucz kert a YouTube-on | Durucz kert a Facebook-on